De crisis in Oeigoeren en professor Ilham Tohti

Op 28 september 2019 hebben we samen met Ilham Tohti Campaign (ITC) een zeer geslaagde conferentie georganiseerd. De titel van de conferentie was ” de crisis in Oeigoeren en professor Ilham Tohti”. Tijdens de conferentie praten alle presentatoren over de gepromote ideeën van Ilham Tohti, en hoe kunnen we zijn campagnes begrijpen, erven en voortzetten in de dagen van de grootste crisis waarmee meer dan 3 miljoen onschuldige Oeigoeren en andere Turkse bevolking in de concentratiekampen zitten en etnische, culturele genocide aan het plegen door de Chinese regering in het thuisland van Oeigoeren.

Wij zijn heel dankbaar de mensen die daar aanwezig waren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.